Slide 1

Logg inn/ut

Støtt Nettbibelskolen

Hvis du ønsker å støtte sidene,
kan du enten bruke knappen under,
linken i bildet over eller kontonr.
du finner på denne siden!

Vitnesbyrd fra Nettbibelskolen

Treff: 11099

Share

På denne siden finner du vitnesbyrd fra personer som tar eller har tatt Nettbibelskolen.

Jeg håper at denne siden kan være en inspirasjon for deg, og du kan vite at Gud har det samme for deg som for disse personene.

Jeg har ikke denne siden fordi jeg ønsker å fremheve meg selv, men fordi jeg har tro på det jeg underviser, og jeg vet også at det jeg underviser har forandret mange mannesker og jeg vet at Gud vil også forandre andre igjen og sette dem i frihet gjennom undervisningen.

Jeg har selv også opplevd og oppdaget hvor fantastisk Gud er og hva han har gjort i mitt liv , og jeg ønsker å dele dette og gi Gud ære ved dette. Det samme kan du gjøre!

Hvis du også har noe du ønsker å dele noe som Gud har gjort i ditt liv gjennom Nettbibelskolen, legg inn ditt vitnesbyrd nederst på denne siden!


 Fri fra mange negative tanker
Espen Kristoffersen fra Akershus

Før jeg begynte å studere her på bilbelundervisningen, levde jeg ett liv der jeg lot meg styre av følelser.Jeg led av motløshet og fordømmelse, følte meg ikke god nok og følte at Gud ikke var fornøyd med meg.

Motløsheten var i perioder så stor at jeg ikke ønsket å leve mer, jeg slet med stor økonomiske problemer, min kone ville skilles og mine barn var redd meg pga. min oppførsel.
Jeg var negativ innstilt på alt og alle, spesielt jobben og mine sjefer. Jeg hatet sjefene og min arbeidsplass, ønsket bare å komme meg bort fra den plassen.

Jeg hadde også problemer med ett enormt sinne, det skulle ingen ting til for at jeg ble kjempesint på alt og alle! Jeg elsket å baksnakke og spre negativitet om ledelsen blant mine arbeidskolleger, var sur og negativ i alle ting!
Men i denne perioden ba jeg ofte til Gud om nåde og tilgivelse, jeg ba om å bli ett redskap for Herren og bli åndsdøpt i Den Hellige Ånd, å bli født på ny!

Så skjedde det en dag da jeg satt å hørte på lovsanger på youtube; jeg hørte en stemme som sa at jeg måtte døpe meg.(jeg er barnedøpt).
Jeg ble ledet til en profet i Fredrikstad som kunne døpe meg, og jeg ble døpt på hvaler. Det regnet og var litt kjølig, jeg var veldig nervøs og redd for å gå ut i det kalde vannet, men Gud var med meg for da vi gikk ut i vannet stoppet regnet, og startet ikke før etter dåpen var ferdig.

Da jeg var døpt trudde jeg at nå var alle problemer borte, ingen prøvelser og nå ville jeg ikke synde mere, men der tok jeg feil!
Jeg fikk en lengsel etter å lære mer om Herren og hans ord, og jeg begynte å lese bibelen, men jeg følte at jeg måtte ha hjelp til å vite hvor jeg skulle begynne.

 Jeg følte at jeg måtte ha en bibelstudie og googlet på nettet etter en bibelstudie og jeg fant bibelundervisningen, jeg begynte å les om at Gud er kjærlighet og at han elsker meg ikke på grunn av, men på tross av og at Gud elsker meg og har tilgitt meg. Jeg leste også at vi ikke skal la oss lede av følelser, men at vi kan/skal styre våre følelser.
Etter dette sluttet jeg å være negativ og baksnakke sjefene, og etter hvert forsvant fordømmelsen og missmotet. Min økonomi er blitt bedre og min kone vil ikke lenger skilles og mine barn elsker meg og er ikke redd meg lenger.

Prøvelsene er der fortsatt, og man faller av og til i synd! Men jeg ser frem mot målet til å bli åndsdøpt i den hellige ånd og bli ledet av ånden, ved å være et redskap for Herren og gjøre det Herren ber meg om!

All ære til Gud den allmektige, ved sin store nåde! Gud være takk for at jeg ble ledet til deg Tore og bibelundervisningen som du har laget! Den er veldig bra og har styrket meg i min helliggjørelse, jeg takker deg Tore, og måtte Gud velsigne deg rikelig i alle ting! 


Nettbibelskolen har vært til stor hjelp og styrke!
Anonym

Nettbibelskolen har vært til hjelp og styrke for meg og jeg har vokst i troen på Jesus!
Jeg er født og oppvokst i et kristent hjem og har fulgt Jesus hele livet, men det du her deler med deg og de vitnesbyrd du gir, vekker til ettertanke om ens eget liv i Kristus.
Takk for at du har gjort det mulig å ta Bibelskole på nett :) Flott at den er gratis, slik som også evangeliet er.
+

-Ny som kristen!
Anonym
 
Jeg vil gjerne takke deg! Hver gang jeg lytter til din bibelundervisning føler jeg meg nærmere Gud. Jeg er nettopp blitt kristen, og jeg føler et stort behov for å bli bedre kjent med gud.
Og denne nettbibelskolen hjelper meg så utrolig mye! Du er veldig flink til å få frem budskapet ditt. Så jeg vil bare takke deg for dette. Du er et fantastisk forbilde for mange kristne.

 Anbefales
Kennet

Vil bare si at det er noen fantastisk undervisninger du lager. Det har gitt meg mye kunnskap og velsignelse. Har og vil anbefale denne nettsiden til mange.


Liv forandret!
Levi

Mitt liv har blitt snudd på hode etter at jeg startet bibelskolen her på siden din. Jeg har fått så utrolig mye av å høre på deg.
Fått åpenbart et nytt liv i kjærlighet, til meg selv og til andre. 

Jeg har slitt med samme type sykdom som du i noen år nå, men kjenner at dette er i ferd med å forsvinne ut av min kropp.
Matallergi i 6 år. Fordømmelse og mangel på innsikt i den kjærlighet som Gud har for oss.
Gleder meg til å fortsette å fordype meg i undervisningen din :-) 


 Skriv også inn ditt vitnesbyrd under:

Kommentarer   

 
+2 # En sannhet,mye løgn!angelen Johansen 29-12-2012 22:05
Det er så oppmuntrende å høre og lese om det riktige perspektivet på Gud,og virkelig kjenne at sjel,tanke og hjerte blir beroliget når en får høre sannheter om vår skaper,og kan bli fri fra forvirring som motstanderen satan er ekspert på å besudle på de mest utspekulerte måter! Oppriktige gudfryktige mennesker blir villedet i et twisted perspektiv av bibelen,slik jeg har blitt forvirret i både Mormoner tro,Jehovas vitner tro,og div andre menigheter som jo har mye fint,men tro meg,der er ikke sannheten om Jesus,selv om mange mennesker der er fantastiske,Det begynner i det små og baller på seg til en tror på det en hører,men kjenner du med magefølelsen at noe ikke stemmer,så er det Hellig ånd som prøver å hjelpe deg ,advare deg mot usannheter.Sata n gjør seg om til en lysets engel står det i bibelen,så ikke rart mange (som meg )går i fellen hans,og hindrer en fra friheten Jesus ord har.Endelig kjenner jeg fred ved det jeg leser her på siden,har ikke vært lett å finne sannheten,takk !
Svar | Svar med sitat | Siter | Rapportèr til admin
 
 
0 # Takk!Tore Johannessen 30-12-2012 11:49
Takk så mye for vitnesbyrdet ditt!
Hilsen
Tore
Svar | Svar med sitat | Siter | Rapportèr til admin
 
 
+2 # Gud vår Far , Herren Jesus Kristus og den Hellige ÅndRagnhild C Buch 27-01-2014 22:37
Tror jeg leder oss til steder hvor vi kan høre om evangeliet og Gud
s ord og kjærlighet . Det er så godt når vi som søker får hjelp til å finne gode troende som hjelper oss videre. EN takk til deg Tore du har hjulpet meg mye . Gud er alltid god .
Svar | Svar med sitat | Siter | Rapportèr til admin
 
 
+4 # RE: Vitnesbyrd fra Nettbibelskolenevy engelsjord 04-01-2013 10:21
Det er så flott å lese om hva andre opplever. det oppmuntrer meg. og det er no ofte litt sånn i livet at vi undersøker og leser kansje litt mere når nedturen er der. sånn som du forteller om deg selv i jobb og familie liv. Det er godt å vite at andre har klart å komme igjennom før. ja stor takk for all deling.
Evy
Svar | Svar med sitat | Siter | Rapportèr til admin
 
 
0 # vitnesbyrdMats Elshaug 23-01-2014 13:08
hei tore jeg går litt til menighet som heter pinse menigheten å skal vitnesbyrde der stor takk til deg for en fantastikk skole
Svar | Svar med sitat | Siter | Rapportèr til admin
 

Legg til kommentar

Støtende og usaklige kommentarer vil ikke bli publisert.


Sikkerhetskode
Vis ny kode